Dreamin' about snow

Here in Holland all the snow is gone.... Yatzie is dreaming about the past weeks in Sweden, with snow everywhere, more and more every day! About her half sister Ruffa in the snow chase, the rolling around and around in the never ending snow, the deers outside the apartment... Was it real or was it just a dream....?

Welcome to give a comment

  • Karl-Johan • 8 januari 2011 12:14:14
    Hej Elisabeth!
    Ja de två översta bilderna ser verkligen ut att vara klippta ur en drömsekvens. Riktigt häftiga och suggestiva - och drömlika. Den översta bilden kunde vara en modern och väldigt driven akvarell. Härlig livsglad snölycka.
    Här blir snötäcket bara djupare och djupare, och hundarna borrar sina nosar längre och längre ner.....
    Vi ses!

Recent posts

Recent comments

Blog archive

Links

Clouds