At the hunting dog school

Every Friday morning Yatzie and I go for hunting training at the Jachthondenschool Almere. Ever since we started hunting training last year Yatzie's interest in the dummy has increased steadily. Today she did her ever best performance, retrieving perfectly, joyfully in 10 different situations. The group of dogs can vary each occasion, since a punch system is used where one buys 10 tickets that can be used over a period of some months. Very convenient for us who are in and out of the country. Dachshund, flatcoated retriever, weimaraner and stabby hound were some of the participants this time. And after 1½ hour of training also the owners need a reward - a nice, hot cup of coffee!

Welcome to give a comment

 • margot • 12 februari 2011 10:06:02
  volgens mij heeft yatzie lekker getreend
 • esmee • 6 februari 2011 16:15:18
  elisabeth ik wou gelijk gaan schrijven naar barbetyatzie toen ik trug kwam deze fotos vin ik super leuk en zeker de 6de die von ik super doei xxxxxxxxxxxxxx
  6 febrari
 • Leonard • 6 februari 2011 09:23:21
  Very nice!
 • Anna • 5 februari 2011 17:23:23
  Vilken spännande och kul träning ni gör! Roligt att Yatzie tycker det är kul! Jag tror att det skulle passa Ruffa också, om hon klarar att träna med andra hundar i närheten dvs. Men jag tycker att hon har mognat en del nu, och hon tycker oftast att apportering är roligare än andra hundar t.o.m! :)
  Kram från oss i Sverige! Kul att här kunna följa ditt liv i Holland, och veta var du är för tillfället! :)
 • mamma • 5 februari 2011 11:31:31
  Hej älskling! Jag provar igen att sända en kommentar. Härligt såg det ut med jaktträningen. Puss och kram, mamma

Recent posts

Recent comments

Blog archive

Links

Clouds