No, no, not water dogs - mud dogs!

Barbet Yatzie and Moët in the mud puddle! What is more delicious than a fresh zip of muddy water after a long wild run in the forest? And why not immerse in the mud as far as possible!

Welcome to give a comment

  • mamma • 23 oktober 2012 17:59:49
    Hej Elisabeth! Det skall vara du som låter dina hundar rulla runt i leran! Undrar om det finns några hundar som har det så bra som Yatzie och <<<<Moêt? Jag har kommit igång litet nu med datorn. Kram, mamma
  • Ibland hinner man inte med i svängarna och så hittar man dem där i pölarna! Men ärligt talat - ja, jag låter dem dricka (och då lägger de sig ofta ner om de är varma, för att kyla av sig) för jag vet hur törstiga de är och finns det inget rent vatten i närheten så vad ska man göra? Man får duscha av de lyckliga hundarna hemma helt enkelt efteråt!

    23 oktober 2012 18:04:51

Recent posts

Recent comments

Blog archive

Links

Clouds